Unmatched: Gevecht der Legendes 2

34

Uitverkocht

Ontvang een e-mail als het spel terug in stock is

Toevoegen aan verlanglijst
Toevoegen aan verlanglijst
2, 4 Aantal spelers
Minder dan 30 minuten Gemiddelde speeltijd
9+ Leeftijd
Nederlands, taalafhankelijk Taal
Niet in spelbib Aanwezig in
In de strijd zijn er geen gelijken.
Unmatched is een zeer asymmetrisch miniatuurvechtspel voor twee of vier spelers. Elke held wordt vertegenwoordigd door een uniek kaartspel dat is ontworpen om hun stijl en legende op te roepen. Tactische bewegingen en het oplossen van gevechten zonder geluk creëren een unieke speelervaring die expertise beloont, maar net als je één set onder de knie hebt, komen er nieuwe helden om voor alle nieuwe match-ups te zorgen.
Battle of Legends, Volume Two bevat vier helden: Yennenga, Achilles, Sun Wukong en Bloody Mary.
Gevechten worden snel opgelost door aanvals- en verdedigingskaarten te vergelijken. De unieke effecten van elke kaart en een eenvoudig maar diepgaand timingsysteem leiden echter elke keer tot interessante beslissingen. De game bevat ook een bijgewerkte versie van het gezichtslijnsysteem van Tannhäuser voor afstandsaanvallen en gebiedseffecten.
De game bevat een nieuw slagveld met een gloednieuw mechanisme, voorgewassen miniaturen voor elke held en aangepaste life-trackers die tot leven zijn gebracht met het verbluffende artwork van Zoe van Dijk en de gecombineerde ontwerpteams van Restoration Games en Mondo Games.

Reserveer Unmatched: Gevecht der Legendes 2

Fout: Contact formulier niet gevonden.