Algemene voorwaarden - The Playground

Algemene voorwaarden

1.1 IDENTITEIT VAN DE VERKOPER

The Playground BV
Btw-identificatienummer: BE0682.845.059
Bankgegevens: IBAN BE92736041153023, BIC KREDBEBB
Facturatieadres: Hoofdkerkstraat 7, 2000 Antwerpen
E-mailadres: info@the-playground.be

1.2 BETALINGEN

Met behulp van ons online betalingsplatform kan u gebruikmaken van de volgende betaalmiddelen:

1.3 VERZENDING EN LEVERING

Pakjes worden driemaal per week opgehaald in onze winkel in Antwerpen. Uw pakje wordt na betaling binnen 4 werkdagen bij u aangeboden op het voorziene adres bij de bestelling. Voor onze verzendingen maken wij gebruik van Bpost. In Nederland doen zij beroep op de diensten van DHL voor levering op uw adres.

1.4 DEFECTEN EN GEBREKEN

Indien er schade is aan producten, gelieve deze dan te melden zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. U kan ons hiervoor bereiken op info@the-playground.be. Voor onze producten hanteren we de wettelijke minimale garantietermijn van twee jaar.

1.5 RETOURBELEID

Na levering heeft u 14 dagen om uw herroepingsrecht in te roepen. Hiervoor hoeft u geen reden aan te geven.

Om hiervan gebruik te maken kan u ons op ondubbelzinnige manier melden dat u onze overeenkomst wenst te herroepen of u kan dit doen door het volgende formulier ingevuld aan ons te bezorgen: https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulier-herroeping.pdf

Na het gebruikmaken van uw herroepingsrecht heeft u nog eens 14 dagen extra om de producten terug aan ons te bezorgen. Wij betalen de prijs van de geretourneerde producten terug, exclusief verzendkosten. U kan ter sprake worden gesteld voor waardevermindering van de producten indien u de goederen heeft behandeld op een manier die verder gaat dan nodig om de aard, de kenmerken en de werking ervan vast te stellen.

Verzendkosten voor het retourpakket zijn voor eigen rekening. Terugbetaling vindt plaats via hetzelfde betaalmiddel als bij de bestelling en wordt uitgevoerd binnen 14 dagen na bekendmaking van de retour. De terugbetaling eveneens met een ander betaalmiddel plaatsvinden indien u als consument hier mee akkoord gaat. U krijgt hierdoor geen extra kosten.

Retours stuurt u naar:

The Playground BV
Hoofdkerkstraat 7
2000 Antwerpen
België

Vraag uw retour hier aan.

1
  1
  Winkelmand
  Sagrada Artisans
  Sagrada Artisans
  2 X 72 = 144
  preloader